SECRET SANTA 2015 - Ο Μυστικός μου Άη Βασίλης έφτασε νωρίς!!!

Από τις αρχές του μήνα Νοεμβρίου, ήδη τα περισσότερα blogs και sites έχουν αρχίσει να ανεβάζουν χριστουγεννιάτικες αναρτήσεις. Κατασκευές, Διακόσμηση, Συνταγές, Ταξίδια, προτάσεις - προτάσεις - προτάσεις! Ομολογώ, ότι τα χαζεύω με μεγάλη μου χαρά και ευχαρίστηση αλλά μέχρι και τις αρχές της εβδομάδας δεν είχα μπει ακόμη σε διάθεση ενεργής συμμετοχής. Δειλά - δειλά, έγραψα τη Δευτέρα την πρώτη μου ανάρτηση με θέμα τα Χριστούγεννα για εφέτος και συγκεκριμένα με ένα θέμα αφιερωμένο στις παραδοσιακές, υπαίθριες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης και τα ταξίδια μας σε αυτές (δείτε το άρθρο μου εδώ!). Την Τρίτη, πήγα ένα βήμα παραπέρα και αποφάσισα να κυκλοφορήσω λίγο στο κέντρο της πόλης και να προμηθευτώ υλικά και είδη για τις φετινές μου χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και κατασκευές!



Πάνω, λοιπόν, που είχα αρχίσει να μπαίνω και εγώ στο κλίμα των Χριστουγέννων..... 

Επιστρέφοντας σπίτι, μια τεράστια και πολύ ευχάριστη έκπληξη με περίμενε.... ένα σημείωμα από τα ΕΛΤΑ για ένα δέμα που είχε φτάσει για εμένα και με περίμενε να το παραλάβω. Πο-πο χαρά μεγάλη!!! Διαβάζοντας τα στοιχεία της αποστολέα, και παρόλο που προσωπικά δεν την γνώριζα, κατάλαβα αμέσως ότι επρόκειτο για το δώρο που μου έστελνε ο Μυστικός μου Άγιος Βασίλης από τη Μυστική Ανταλλαγή Δώρων SECRET SANTA SWAP 2015, που διοργάνωσε και για φέτος η Μαριλένα μέσα από το blog της και στο οποίο συμμετέχουμε πολλοί Έλληνες Bloggers ανταλλάσοντας χειροποίητα δωράκια μεταξύ μας, χωρίς όμως να αλληλογνωριζόμαστε αποστολείς και παραλήπτες απαραιτήτως από πριν.

Αυτό ήταν! Ό γιορτές για εμένα ήρθαν νωρίς, πολύ νωρίς τελικά... γιούπιιιιιι!!!!!

Εχθές Τετάρτη, η ημέρα στο Γραφείο ήταν σχετικά ήρεμη και ανυπομονώντας να περάσει η ώρα για να περάσω στην επιστροφή από το Ταχυδρομείο να παραλάβω το δώρο μου από τον Άη Βασίλη.... και αφού είχα ήδη μπει για τα καλά στο κλίμα και των φετινών Χριστουγέννων.... είπα να κάνω και μια πρώτη εορταστική παρέμβαση στο εργασιακό μου περιβάλλον.... εκτύπωσα πατρόν, πήρα χαρτόνι, ψαλίδι, μαρκαδόρους και σελοτέιπ (ό,τι υπήρχε πρόχειρο δίπλα μου, δηλαδή)... και στόλισα την ντουλάπα απέναντι μου! Πώς σας φαίνεται;;;



Και έφτασε η ώρα να επιστρέψω σπίτι. 

Αλλά, βέβαια, πριν είχα να περάσω και από κάπου αλλού...


Από το ταχυδρομείο της γειτονιάς μου, όπου με περίμενε το δώρο μου. Αχ, τι χαρά!!!
Το χαμόγελο στα χείλη μου από την ώρα που μου το παρέδωσαν, δε λέγεται! 
Σαν παιδί και ακόμα περισσότερο χαιρόμουν και χαμογελούσα και ανυπομονούσα να το ανοίξω!

Πάω σπίτι.... (νομίζω ότι) το κρύβω καλά από το Αγγελάκι μου πάνω στο τραπέζι, πίσω από μια μεγάλη τσάντα, μέχρι να ξεκλέψω λίγο ήσυχο χρόνο να το ανοίξω και να το απολαύσω.

Το βλέπει η μικρή, αρχίζει να το τραβάει, το κατεβάζει κάτω και φωνάζει "Δώώώώώρο!!!! - ο Άη Βασίίίίλης!!!". Αχ, τι να κάνω τώρα η μάνα....... "Ναι, Αγγελίνα μου, αλλά είναι για τη μαμά αυτό το πακέτο - ο Άη Βασίλης δεν ήρθε ακόμα" .... τι να πεις στο παιδί?

Αλλά μετά από λίγο τα καταφέρνω, παίρνω το πακέτο μου, μπαίνω στην κρεβατοκάμαρα, κλείνω την πόρτα και αρχίζω....... κράτσα-κρούτσα-χριτς-χρατς και voila:













Ένα μεγάλο κουτί και μέσα πολλά προστατευτικά χαρτάκια και πάνω πάνω μια κατακόκκινη καρτούλα με ένα εισαγωγικό σημείωμα..... γνωριμίας! Και από κάτω από τα χαρτάκια, όλο και κάτι ανακάλυπτα!

Καραμελίτσες - Ένα υπέροχα στολισμένο κερί-κηροπήγιο - Μια ακόμα χειροποίητη καρτούλα! Mα, πείτε μου, δεν είναι όλα τέλεια;;;;

Ο Μυστικός μου Άη Βασίλης είναι η Αννιώ από το blog tis-annios

Αννιώ μου.... χαίρομαι τόσο πολύ που σε γνωρίζω! Είσαι γλύκα, είσαι τρέλα και γλυκιά σαν τις αρωματικές καραμέλες με τις οποίες συμπλήρωσες το πακέτο που μου έστειλες.

Το δώρο μου είναι πανέμορφο και σε ευχαριστώ τόόόσο για αυτό! Στο εισαγωγικό της σημείωμα η Αννιώ μου γράφει: "...δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό, αλλά το έφτιαξα με αγάπη και μεράκι..."
Μα τι λες γλυκιά μου secret santa, είναι δυνατόν;;; Το δημιούργημά σου είναι μονάκριβο! Το κηροπήγιο σου είναι τόσο φροντισμένο και με τόσες εορταστικές πινελιές. Ξύλο, Κερί, Χοντρό σκοινί, Κουκουνάρι και τόσες άλλες λεπτομέρειες με χρώμα και υλικά διάφορα και όμορφα.






Και λίγο πιο μέσα, καλά κρυμμένη κάτω από τα προστατευτικά χαρτιά μια ακόμα πανέμορφη χειροποίητη εορταστική κάρτα με ευχές. Πόσο μα πόσο φροντισμένη είναι και αυτή, Αννιώ μου!








Δε θυμάμαι αν σας είπα ότι είναι η πρώτη φορά που παίρνω μέρος σε μια τέτοιου είδους μυστική ανταλλαγή δώρων. Περιττό να σας πω ότι είμαι ενθουσιασμένη! Έχω ήδη σκεφτεί τί θα ετοιμάσω και εγώ με τη σειρά μου για τον δικό μου μυστικό παραλήπτη. Θα είμαι και εγώ SECRET SANTA εφέτος για κάποια άλλη blogger, που δε με γνωρίζει και περιμένει το δώρο της.... Έχω ήδη προμηθευτεί τα όσα χρειάζομαι, αύριο-μεθαύριο θα στρωθώ στη δουλειά και από εβδομάδα θα στείλω και εγώ το δωράκι μου. Πόσο ανυπομονώ να το ολοκληρώσω, να το στείλω και να διαβάσω τις αντιδράσεις της παραλήπτριας στο δικό της blog, δε λέγεται!

Μαριλένα σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη χαρά που μου προσέφερες με αυτή μου τη συμμετοχή!

Αννιώ, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη και το μεράκι που έβαλες στο δώρο που μου ετοίμασες. Είσαι ο πιο γλυκός και μοναδικός SECRET SANTA 2015, ο δικός μου!!!

Αλήθεια.... οι υπόλοιποι, για πείτε μου, πως σας φαίνονται αυτού του είδους οι θεσμοί; Συμμετέχετε και εσείς σε κάποιον από τους πολλούς που διοργανώνονται κάθε χρόνο;


Σας άρεσε το άρθρο μας; Διαδώστε το!

14 σχόλια :

  1. Καλημέρα Ειρήνη... Ανυπομονούσα κι εγώ...
    Πρώτα απ΄ όλα, για να φτάσει στα χέρια σου. (Δεν ξέρεις ποτέ, με τα ΕΛΤΑ...)
    ΄Επειτα, επειδή δεν σε γνώριζα κι όσο κι αν έψαξα στις αναρτήσεις σου δεν είχα πολλά στοιχεία για τον χώρο σου, κι έφτιαξα κάτι στην τύχη... Αυτό που διέκρινα είναι η λατρεία για την κορούλα σου και θα μπορούσα να φτιάξω ένα μαξιλάρι με το όνομά της -μιας και σ΄ αυτό ειδικεύομαι- αλλά μετά άλλαξα γνώμη...
    Χαίρομαι ιδιαίτερα, που σου άρεσε το μικρό δωράκι μου. Πράγματι δεν είναι κάτι ακριβό, θα παρουσιάσω τον τρόπο κατασκευής και τα υλικά του σε επόμενη ανάρτηση μου.
    Θα ήθελα να ξέρεις όμως, πως το έφτιαξα με όλη μου την αγάπη, για μια ψυχή εκεί έξω που δεν γνωρίζω κι ίσως να μην δω ποτέ από κοντά, και φέτος είχε την επιθυμία να λάβει ένα δωράκι βρε αδερφέ, έτσι, χωρίς λόγο... ΄Η καλύτερα, για SECRET SANTA λόγο!
    Να είσαι καλά, να περνάς ακόμη καλύτερα, και να χαίρεσαι κάθε στιγμή με την οικογένειά σου...

    Πολλά φιλιά...
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αννιώ μου, καλώς ήρθες!!!
    Μα τι σημασία έχει το κόστος; καμία.... αλήθεια! Aφού η κατασκευή σου είναι πολύ όμορφη!
    Όταν κάνεις την ανάρτηση με τις λεπτομέρειες της δημιουργίας της, θα ήθελα πολύ να τη δώ...
    Εύχομαι και εσύ να χάρηκες την ανάρτησή μου. Την ανέβασα άμεσα και με πολύ αγάπη!!!
    Τα μαξιλάρια είναι πανέμορφα και θα ήθελα πολύ ένα για το δωμάτιο της μικρής μου, αλλά να σου πω την αλήθεια μου, χάρηκα που προτίμησες να μου φτιάξεις κάτι διαφορετικό!
    Σε ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ!!! Χάρηκα απεριόριστα!!! Και εύχομαι και σε εσένα να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να έχετε όμορφες γιορτές. Τα φιλιά μου My secret Santa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχχ τι τέλεια έκπληξη! Πανέμορφο και το δωράκι που έλαβες! Νομίζω έχει αρχίσει να μου φτιάχνει το κέφι και θα ξεκινήσω τα στολίσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, ήταν όντως τέλεια, Κατερίνα μου!!! Και έμενα έτσι ξεκίνησε να μου ανεβαίνει η χριστουγεννιάτικη διάθεση... άντε με το καλό να αρχίσεις στόλισμα και εσύ! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι εκπληξεις και τα δωρακια, χαρακτηριστικα της περιοδου, ειναι παντα υπεροχα και παντα μας βαζουν στο κλιμα και των εορτων και της παιδικης ηλικιας! υπεροχο το δωρακι σου, να το χαρεις κουκλιτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε ευχαριστώ πολύ Ζήνα μου!!!
    Κρίμα που δεν πρόλαβα να δηλώσω τη συμμετοχή μου και στη μυστική ανταλλαγή που οργάνωσες και από το δικό σου blogοσπιτάκι...... αλλά θα σας παρακολουθώ με αγωνία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματικά, Δέσποινα μου! Σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και το σχολιασμό!!! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ να το ξαναπώ;; Ε ναι λοιπόν θα το ξαναπώ πως εγώ χαίρομαι διπλά με την χαρά σας!!! :)))
    Για την Αννιώ δεν έχω λόγια, είναι χρυσοχέρα κι οι δημιουργίες της φωνάζουν αγάπη και φροντίδα!! Να το χαρείς το δωράκι σου Ειρήνη μου και με το καλό να υποδεχτείς τις γιορτές!!
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κι εσένα και την Αννιώ για την συμμετοχή σας στην ανταλλαγή μας!!
    Να μαστε καλά και του χρόνου να ξαναπαίξουμε!! Φιλάκια ολόγλυκα καλή μου!! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε.... και εγώ θα το ξαναπώ.... εγώ ευχαριστώ Μαριλένα μου!!!
    Όσο για το δωράκι μου, το χαίρομαι ήδη!!!
    Και του χρόνου να είμαστε καλά και καλές γιορτές σε όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπέροχο δώρο!Κι εγώ έλαβα ένα κερί φέτος, σε άλλη ανταλλαγή!Λατρεύω τα κεριά γιατί έφτιαχνα κι εγώ παλιότερα!Μπράβο στην Άννα!Να το χαρείς,Ειρήνη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι υπέροχα πάντα τα κεριά Δέσποινα μου!
    Σε ευχαριστώ πολύ!!! Και εσύ να χαρείς το δικό σου, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειρηνάκι μου πόσο σε καταλαβαίνω δεν λέγετε!!! Πρώτη φορά και εγώ φέτος, και το χάρηκα σαν μικρό παιδί! Με την αποστολέα σου είχαμε την ίδια ιδέα γιατί και εγώ κερακι χειροποίητο ΄εστειλα στο Δεσποινιό παραπάνω!!! Καλές γιορτές σε όλες κορίτσια, και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια πολλά, Τούλα μου!
    Το θαύμασα και το δικό σου υπέροχο κερί, μπράβο σου!!!
    Αχ, τι όμορφη διαδικασία όλη αυτή τελικά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή


***Aν διαβάζετε από κινητή συσκευή και δε βλέπετε το ειδικό πλαίσιο παραπάνω, για να γράψετε το σχόλιό σας, πατήστε
"προβολή έκδοσης ιστού"


**Τα κουμπία "απάντηση" και "προσθήκη σχολίου" δε λειτουργούν προσωρινά.
Χρησιμοποιείστε απευθείας το κουτί σχολιασμού από κάτω.