Μαυροπίνακας σε runner και κιμωλίες Jaq Jaq Bird... ένα σούπερ δώρο!




Όσοι με παρακολουθείτε στο intagram πιθανότατα να είδατε ήδη ότι πριν λίγες ημέρες ένα σούπερ πακετάκι έφτασε στην πόρτα μας, ένα πακετάκι από το ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr! Αν δεν το γνωρίζετε ήδη το mysunshine διακρίνεται για την ποικιλία αλλά και την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει στο χώρο των παιδικών, βρεφικών ειδών και των παιχνιδιών με επώνυμες συλλογές και για το παιδί αλλά και για τη μαμά. Ενδεικτικά να σας αναφέρω ότι τα βρεφικά προϊόντα με την πασίγνωστη Σόφι τη καμηλοπάρδαλη, τα μοναδικά σωσίβια swιmtrainer (που μαθαίνουν σωστά στα μικρά μας να κολυμπούν μόνα τους!) αλλά και τα βρεφικά - παιδικά γυαλιά ηλίου Kietla, που προσφέρουν ασφάλεια και στυλ με ποιότητα,  είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα που μπορούμε να βρούμε στο e-shop.

Τι είχε όμως μέσα το δικό μας πακετάκι, το οποίο άνοιξε μόνο του το Αγγελάκι μου για να έχει όλη τη χαρά.... μιας και της το είχα κρατήσει για έκπληξη!

 Για το κορίτσι μου πήραμε έναν μαυροπίνακα με κιμωλίες... ξεχωριστό! 


Μαυροπίνακας με κιμωλίες - Chalk Table Runner Jaq Jaq Bird


Τα περισσότερα παιδιά αγαπούν να παίζουν ζωγραφίζοντας, πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται με κιμωλίες πάνω σε έναν μαυροπίνακα, πόσο μάλλον όταν αυτό το συγκεκριμένο σετ είναι πραγματικά διαφορετικό από τα συνηθισμένα αλλά και μοναδικό στο είδος του.


Ο  μαυροπίνακας Jaq Jaq Bird (δείτε τον εδώ):

- Είναι σε σχήμα runner (ναι, το γνωστό!) - ρολό με μέγεθος 180x45cm
- Τυλίγεται και ξεδιπλώνεται πανεύκολα, μεταφέρεται και "στρώνεται" παντού
- Προσφέρεται για πολλούς τρόπους αξιοποίησης και χρήσης, ιδέες να έχετε!










.
Είτε θέλετε να το βάλετε στο τραπέζι και τα παιδιά να ζωγραφίζουν το καινούριο σας, πρωτότυπο "τραπεζομάντιλο" ελεύθερα, είτε θέλετε να το βάλετε στο πάτωμα, στην πόρτα ή ακόμα και να το πάρετε εύκολα μαζί σας στη βόλτα και την παιδική χαρά..... πλέον τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίζουν σε μεγάλη επιφάνεια, παντού χωρίς το δικό μας άγχος τα όχι και τα μη! Ακόμα και σαν μαυροπίνακα τοίχου μπορείτε να το τοποθετήσετε και να το χρησιμοποιείτε για τις σημειώσεις και τα μηνύματά σας στο σπίτι ή και να το κόψετε και να το κάνετε αρκετά ατομικά σουπλά ζωγραφικής!


Ο δικός μας πίνακας - runner είναι σε χρώμα γκρί αλλά κυκλοφορεί και στο κλασικό μαύρο!

Μαζί με τον Jaq Jaq Bird Μαυροπίνακα. στην ίδια συσκευασία, πήραμε και τις ειδικές κιμωλίες του και το δικό του σφουγγαράκι που τις σβήνει άμεσα από τον πίνακά μας, αφού πρώτα το υγράνουμε ελαφρά με λίγο νερό.






.
Οι κιμωλίες Butterstix:


Οι κιμωλίες Butterstιx είναι μοναδικές γιατί... δεν απελευθερώνουν καθόλου σκόνη! 
Ω ναι, μπορείτε να ξεχάσετε τη σκόνη από τις κιμωλίες που γεμίζει κάθε φορά τον τόπο, κολλάει παντού, λερώνει και μας δυσκολεύει στο καθάρισμα. Προσωπικά, έχοντας και ένα μωρό στο σπίτι, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό τους με χαροποιεί και με ευχαριστεί πολύ, ως μαμά, καθώς με απαλλάσσει από την ανησυχία του να δω το μπέμπη μου να βουτάει τα χέρια του (ή και τη γλώσσα του) στο στρώμα σκόνης που αφήνουν οι απλές κιμωλίες.

Οι κιμωλίες στο πακέτο είναι σε λευκό χρώμα αλλά κυκλοφορούν και χρωματιστές, ενώ υπάρχουν και μαρκαδόροι υγρής κιμωλίας butter που και πολύ ζωηρά χρώματα έχουν αλλά και σβήνουν με την ίδια ευκολία με τις κιμωλίες, απλά περνώντας τους με ένα νωπό πανί.


Περισσότερες ιδέες χρήσης και αξιοποίησης:

Το χαρακτηριστικό της σύνθεσης των κιμωλιών για μηδενική σκόνη (zero dust) σε συνδυασμό με το μέγεθος, το σχήμα και τη συσκευασία του νέου μας μαυροπίνακα προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες και ιδέες για ατελείωτο παιχνίδι παντού και με πολλούς τρόπους. Μερικές ιδέες για την αξιοποίησή τους,  που με ενθουσίασαν από το σερφάρισμά μου στο διαδίκτυο, σας τις δείχνω στις φωτογραφίες παρακάτω για να εμπνεύσω και εσάς... Προσωπικά ήδη ετοιμάζομαι να τον αξιοποιήσω και στη διακόσμηση του κεντρικού τραπεζιού που θα στολίσω για το γενέθλιο πάρτυ της μικρής μου σε λίγες ημέρες!


 































Περιττό να αναφέρω, βέβαια, το πόσο έχει χαρεί το Αγγελάκι μου το νέο της απόκτημα. Ζωγραφίζει συνέχεια τόσο στο σπίτι, όσο και εκτός καθώς το έχει πάρει μαζί και σπίτια των ξαδερφιών της αλλά και στις βόλτες μας όπου το έχει "μοιραστεί" και με τα φιλαράκια της. Στον συγκεκριμένο μαυροπίνακα "όλοι οι καλοί χωράνε"... να ζωγραφίσουν!



Tα μοναδικά μη τοξικά προϊόντα ζωγραφικής της Jaq Jaq Bird κυκλοφορούν και σε βιβλιαράκια με σελίδες μαυροπίνακα κενές ή με προ τυπωμένα σχέδια αλλά και σε ατομικά σουπλά.

Δείτε εδώ το πολύ κατατοπιστικό video που έχει ανεβάσει η blog-o-φίλη μου Εύη από το ανανεωμένο mamasnpapasblog στο κανάλι της στο YouTube και μας εξηγεί καταπληκτικά τα πάντα γύρω από τα προϊόντα αυτά.

Ένας Jaq Jaq Bird Μαυροπίνακας είναι το ιδανικό δώρο για όλα τα παιδιά, δε συμφωνείται;

Μπορείτε όλα να τα δείτε και να τα προμηθευτείτε από το mysunshine εδώ!

Αν έχετε ακόμα περισσότερες ιδέες για το πώς θα αξιοποιήσετε τον δικό σας Jaq Jaq Bird μαυροπίνακα με τις κιμωλίες του, θα περιμένω να τις μοιραστείτε μαζί μου με ένα σχόλιό σας παρακάτω!  




Σας άρεσε το άρθρο μας; Διαδώστε το!

2 σχόλια :


***Aν διαβάζετε από κινητή συσκευή και δε βλέπετε το ειδικό πλαίσιο παραπάνω, για να γράψετε το σχόλιό σας, πατήστε
"προβολή έκδοσης ιστού"


**Τα κουμπία "απάντηση" και "προσθήκη σχολίου" δε λειτουργούν προσωρινά.
Χρησιμοποιείστε απευθείας το κουτί σχολιασμού από κάτω.