Πασχαλινό Καλάθι από.... γιαούρτι και σπάγκο!

Μόλις δεκαπέντε ημερών δευτερονεομανούλα και το πρόγραμμα δεν περιελάμβανε πασχαλινές δημιουργίες και κατασκευές για εφέτος, όπως θα ήταν φυσικό και αναμενόμενο. Αυτό όμως πριν ξεκινήσω να χαζεύω σχετικές εποχιακές αναρτήσεις στον μαγευτικό κόσμο του pinterest!

Έτσι, και καλαθάκια φτιάξαμε και αυγά με ντεκουπάζ χαρτοπετσέτας διακοσμήσαμε και νηστίσιμα πασχαλινά κουλουράκια ζυμώσαμε και χειροποίητες ευχετήριες κάρτες ετοιμάσαμε!

Θα σας παρουσιάσω, λοιπόν, σήμερα το πρώτο μας πασχαλινό καλάθι, το οποίο είναι και εύκολο και γρήγορο και πολύ οικονομικό και πολύ πολύ όμορφο.

 


Πασχαλινό Καλάθι - Easter Basket DIY

Θα χρειαστείτε:
- Ένα μεγάλο κουβαδάκι από γιαούρτι
- Σπάγκο στο χρώμα της αρεσκείας σας
- Κόλλα και Ψαλίδι
- Κορδέλες και διάφορα άλλα διακοσμητικά στοιχεία της προτίμησής σας

Οδηγίες:
- Περνάτε με την κόλλα όλο το κουβαδάκι (προσωπικά προτίμησα να χρησιμοποιήσω κολλητική ταινία διπλής όψης)
- Αρχίζετε να τυλίγετε και να κολλάτε τον σπάγκο γύρω - γύρω πάνω στο κουβαδάκι σας, μέχρι να το καλύψετε ολόκληρο (η όλη διαδικασία είναι πολύύύύ σύντομη!!)
- Στολίζετε και διακοσμείτε κατά το γούστο σας





Λοιπόν, πως σας φαίνεται το αποτέλεσμα;

Εμείς έχουμε ξετρελαθεί και για αυτό το γεμίσαμε με τα χειροποίητα κουλουράκια μας και πασχαλινά αυγά που διακοσμήσαμε με ντεκουπάζ, για να τα προσφέρουμε στους νονούς μας!

Ας είναι καλά η αγαπημένη Στρατούλα που με την ανάρτησή της αυτή με ξεσήκωσε με τα πασχαλινά και με πήγε και στη σχετική ανάρτηση εδώ της, επίσης αγαπημένης Ελπίδας, από όπου είδα και την αρχική ιδέα για το καλαθάκι μου. Ευχαριστώ σας, κορίτσια μου!


4 σχόλια :

  1. Τελικά αυτά τα καλαθάκια από συσκευασίες γιαουρτιού δίνουν και παίρνουν! γίνονται όμως τόσο υπέροχα που όσες φορές και αν τα δεις πάντα τα θαυμάζεις! Καλό Πάσχα και πολλά φιλιά στα ζουζούνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου, Μάχη!!! Γίνονται υπέροχα γιατί ανάλογα με τη φαντασία και τα υλικά της κάθε μιας μας αλλάζουν χίλιες δυο όψεις και μορφές!Καλό Πάσχα και καλή ξεκούραση και σε εσενα, να περάσετε τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστός Ανέστη Ειρήνη!πανέμορφο το καλαθάκι! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου!Χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αληθώς ο Κύριος, Ειρήνη μου! Χρόνια πολλά και σε εσένα και πολλές ευχές και για την ονομαστική μας γιορτή! Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη και το σχόλιο! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή


***Aν διαβάζετε από κινητή συσκευή και δε βλέπετε το ειδικό πλαίσιο παραπάνω, για να γράψετε το σχόλιό σας, πατήστε
"προβολή έκδοσης ιστού"


**Τα κουμπία "απάντηση" και "προσθήκη σχολίου" δε λειτουργούν προσωρινά.
Χρησιμοποιείστε απευθείας το κουτί σχολιασμού από κάτω.