Έκθεση ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ 2017: Το πρόγραμμα... και άλλα χρήσιμα!



Η έκθεση ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ στην Αθήνα ξεκίνησε να διοργανώνεται πριν λίγα χρόνια κάθε Άνοιξη και Φθινόπωρο και από τα πρώτα της εγκαίνια την επισκέπτομαι ανελλιπώς κάθε φορά! Από εκείνη την πρώτη της χρονιά μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά και πάντα προς το καλύτερο.

Ο χώρος που καταλαμβάνουν οι εκθέτες, ο αριθμός των σεμιναρίων και των παρουσιάσεων, ο αριθμός των εκθετών και των όσων μπορεί ο επισκέπτης να βρει και να κάνει κατά τη διάρκεια της έκθεσης έχουν αυξηθεί κατά πολύ! Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για το Νο1 event χειροτεχνίας που διοργανώνεται στη χώρα μας και κάθε crafter, επαγγελματίας ή ερασιτέχνης, που σέβεται τον εαυτό του και τις δημιουργίες του πρέπει να την επισκεφθεί. Άλλωστε δεν πρόκειται για μια απλή έκθεση αλλά για ένα ολοκληρωμένο DIY φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσεις. Υλικά χειροτεχνίας, ραπτική, πλέξιμο, ζωγραφική, κόσμημα, decoupage, ζαχαροπλαστική, χρώματα, εργαλεία και ότι άλλο μπορεί να φανταστείς και να χρειαστείς θα το βρεις εκεί.

Πότε - Που - Πόσο:

Για το φθινόπωρο του 2017 η έκθεση θα είναι ανοιχτή από Παρασκευή 3 Νοεμβρίου μέχρι και Κυριακή 5 Νοεμβρίου, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 21.00 το βράδυ, στο Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου. Το κόστος εισόδου είναι 2,5€ και αναλυτικά όλες τις πληροφορίες σχετικά μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης εδώ και στην επίσημη σελίδα στο facebook εδώ.














Ποιοι και Τι:

Και αυτή τη χρονιά εκεί θα είναι μαζεμένοι οι μεγαλύτεροι προμηθευτές υλικών και εργαλείων για να προμηθευτούμε ότι χρειαζόμαστε αλλά και να ενημερωθούμε για όλες τις τελευταίες τάσεις σε υλικά, μεθόδους και στυλ.

Ένα πρόγραμμα πολύ πλούσιο και για όλα τα γούστα με επιδείξεις, σεμινάρια και παρουσιάσεις θα υλοποιείται καθ΄όλη τη διάρκεια των τριών ημερών στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες παρουσιάσεων και στα craft&diy rooms. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τις ημέρες, τις ώρες και το περιεχόμενο κάθε project εδώ και εδώ, ενώ το κόστος είναι από δωρεάν ως συμβολικό!

Για πρώτη φορά φέτοςς και ένας χώρος αφιερωμένος στα do-it-yourself ρούχα. Φέρε μαζί σου στη Χειροτέχνικα τα ρούχα που δεν φοράς πια και θα τα μετατρέψεις σε κάτι νέο. Το "Hack your clothes" θα κάνει τον καθένα να δει τα ρούχα του με διαφορετική ματιά. Περισσότερες πληροφορίες για αυτό το project θα βρεις εδώ.




Η mama-Irini πάει ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ, εσύ;;;

Και για το τέλος σου άφησα την πληροφορία που αυτές τις ημέρες έχει γεμίσει εμένα με χαρά, ανυπομονησία αλλά και αγωνία.....
Η mama-Irini (εγώ δηλαδή!) πάω και αυτή τη φορά Χειροτέχνικα!

Μόνο που αυτή τη φορά εκτός από επισκέπτρια, καταναλώτρια και συμμετέχων κοινό στις παρουσιάσεις και τα σεμινάρια που με ενδιαφέρουν, θα εισηγηθώ και η ίδια ενός DIY σεμιναρίου.

Συγκεκριμένα θα φτιάξουμε μαζί με όσους συμμετάσχουν στην παρακολούθηση του σεμιναρίου αυτού, ένα μεγάλο (1μέτρου), επιτοίχιο, χριστουγεννιάτικο δέντρο από τσόχα μαζί με τα πολύχρωμα στολίδια του από αφρώδη υλικά. Το μαγικό της κατασκευής μας αυτής έγκειται στο ότι τα στολίδια μας μαθαίνουν όλα τα σύμβολα των Χριστουγέννων και κολλούν - ξεκολλούν στο δέντρο αμέτρητες φορές, προσφέροντας ατελείωτες ώρες χαράς και παιχνιδιού σε φροντιστές και παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Σε όλους τους συμμετέχοντες στο ανωτέρω σεμινάριο θα προσφέρω όλα τα πατρόν, γραπτές αναλυτικές οδηγίες και χρήσιμα tips για να φτιάξουν πολύ εύκολα και γρήγορα και οι ίδιοι ένα ίδιο στο σπίτι τους!

Περισσότερα για τη συμμετοχή μου και την κατασκευή που θα δημιουργήσουμε μαζί θα δεις στη σελίδα της εκδήλωσης στο facebook εδώ.


Αν είσαι μαμά, νονά, θεία, γιαγιά και θέλεις φέτος να φτιάξεις και να προσφέρεις κάτι διαφορετικό στα μικρά σου.... σε περιμένω!

Που:
Do-It-Yourself ROOMΧειροτέχνικα 2017,
Πότε:
Σάββατο 4 Νοεμβρίου, ώρα 15,30
Είσοδος:
3€ για το σεμινάριο






Χειροτέχνικα 2017
Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (3’ μετρό Ανθούπολη)
3, 4 & 5 Νοεμβρίου 2017
10.00- 21.00
Είσοδος για το κοινό (2,5 €/άτομο/ημέρα- ΑΜΕΑ/Παιδιά έως 18 ετών: δωρεάν)
www.xeirotexnika.gr

Δες παρακάτω το τρέιλερ της επερχόμενης έκθεσης:


Σας άρεσε το άρθρο μας; Διαδώστε το!

2 σχόλια :

  1. καλή επιτυχία στο σεμνινάριο!!!ελπίζω να καταφερω να σε γνωρισω και απο κοντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πολ,Λίτσα μου! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!! Να γνωριστούμε ναι, ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


***Aν διαβάζετε από κινητή συσκευή και δε βλέπετε το ειδικό πλαίσιο παραπάνω, για να γράψετε το σχόλιό σας, πατήστε
"προβολή έκδοσης ιστού"


**Τα κουμπία "απάντηση" και "προσθήκη σχολίου" δε λειτουργούν προσωρινά.
Χρησιμοποιείστε απευθείας το κουτί σχολιασμού από κάτω.