POWER BANK : Το πιο must gadget της εποχής μας!!! Τι είναι, τι κάνει, ποια η τιμή του... και όλα θα θέλατε να ξέρετε για αυτό!


PowerBank.... γιατί οι συνήθειες μας το απαιτούν!
Αποφάσισα να σας παρουσιάσω ένα gadgetάκι που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είχα ιδέα ούτε ότι υπήρχε, ούτε και τί χρησιμότητα προσέφερε σε όσους το αποκτούσαν...
Μου πρωτοσυστήθηκε σαν επιχειρηματικό δώρο τα προηγούμενα Χριστούγεννα από την εταιρεία affiliate marketing LINKWISE και αφού έμαθα να το χρησιμοποιώ, το λάτρεψα!

Ξέρω ότι διανύουμε την πιο αποτρεπτική, για οποιαδήποτε αγορά, περίοδο στην Ελλάδα μας, όμως δε διστάζω να σας γνωρίσω κάτι τόσο χρήσιμο, όταν μπορείτε να το βρείτε σε τιμή που δεν ξεπερνά τα 10€!


Ο λόγος και το αφιέρωμά μου είναι για το Power Bank!

Τι είναι όμως αυτό το εργαλείο που μπορεί να μας είναι τόσο χρήσιμο;

Στην ουσία πρόκειται για μια φορητή μπαταρία που, έχοντας την μαζί μας οποτεδήποτε και οπουδήποτε, μπορεί να μας φορτίσει σε χρόνο άμεσο και γρήγορο το κινητό μας τηλέφωνο ή το tablet μας ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή διαθέτει θύρα usb.

Φορτίζουμε δηλαδή με τον κλασικό φορτιστή μας το PowerBank στο χώρο μας (σπίτι, γραφείο κλπ) και μετά το έχουμε μαζί μας και όταν χρειαστεί και ξεμείνουμε το χρησιμοποιούμε για να φορτίσουμε την συσκευή που θέλουμε, χωρίς να ανησυχούμε για το αν έχουμε μαζί το φορτιστή της ή αν θα βρούμε πρίζα τριγύρω.




Το δικό μου powerbank είναι για τη φόρτιση μιας συσκευής. Έχει μια θύρα εισόδου ρεύματος (in) και μια θύρα εξόδου ρεύματος (out). Μαζί με τη συσκευή πήρα και το καλώδιο της, το οποίο από τη μία καταλήγει σε βύσμα usb και από την άλλη στο μικρό κλασικό βύσμα φόρτισης των περισσότερων φορτιστών κινητών τηλεφώνων και χρησιμοποιείται ανάλογα κάθε φορά με το αν το φορτίζουμε ή αν με αυτό φορτίζουμε!


Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο... ειδικά για τώρα το καλοκαίρι που βρισκόμαστε περισσότερες ώρες εκτός σπιτιού, στη βόλτα, στον καφέ, στην παραλία, στις διακοπές;

Και είναι και ένα έξυπνο και πρωτότυπο δώρο για κάποιον φίλο, συγγενή ή συνεργάτη που κάθε φορά σπαζοκεφαλιάζουμε για το "τί άλλο" πια να τους πάρουμε!


Γιατί να μεταφέρουμε το συγκεκριμένο gadget μαζί μας και όχι το φορτιστή μας;

α) είναι συνήθως πολύ μικρό σε μέγεθος (και χρωματιστό, και χαρούμενο, και όμορφο!)
β) μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για τη φόρτιση σχεδόν οποιασδήποτε συσκευής,
γ) όταν το χρειαστούμε δε χρειάζεται να μπει σε πρίζα για να τραβήξει ρεύμα για τη φόρτιση,
δ) δε χρειάζεται να το μπαζοβγάζουμε κάθε φορά από το σπίτι στην τσάντα, από την τσάντα στο γραφείο κοκ φοβούμενοι τελικά το αν, πότε και πού θα το ξεχάσουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή!


Και μερικά tips για το πώς θα διαλέξετε αυτό που με τα χαρακτηριστικά του θα εξυπηρετεί περισσότερο τη δική σας περίπτωση:

1. Τσεκάρετε τη χωρητικότητα της μπαταρίας των υποψήφιων για την αγορά σας PowerBank σε σχέση με τη χωρητικότητα μπαταρίας του κινητού ή του tablet σας.
2. Επιλέξτε κατά προτεραιότητα προτίμησης μια κατασκευάστρια εταιρεία επώνυμη, που προσφέρει πιστοποιήσεις και εγγύηση.
3. Ελέγξτε αν προσφέρει πληροφορίες ως προς την ταχύτητα με την οποία είναι ικανό να φορτίσει μια συσκευή.
4. Υπάρχουν PowerBank που έχουν μια έξοδο-θύρα για φόρτιση μιας συσκευής τη φορά και κάποια άλλα που προσφέρουν δύο θύρες για ταυτόχρονη φόρτιση δύο συσκευών.


Παρακάτω, ξεχώρισα και σας παρουσιάζω μερικά από τα πιο δημοφιλή και όμορφα PowerBank για να διευκολύνω την έρευνά σας. Δείτε τα!



Επιλέξτε τα βελάκια δεξιά-αριστερά από τους πίνακες για να δείτε περισσότερα προϊόντα!



Λοιπόν, πως σας φαίνεται η πρόταση μου;

Νομίζω πως, ειδικά που τώρα πια με τα smartphones και τα tablet η μπαταρία μας εξαντλείται πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με το παρελθόν και της παλαιότερης τεχνολογίας κινητά... θα το λατρέψετε κι εσείς όσο κι εγώ!



Tip για τις online αγορές σας: Προσωπικά όταν θέλω να κάνω μια αγορά που θα επιβαρυνθεί με έξοδα αποστολής λόγω του μικρού της κόστους.... αν πρόκειται για κάποιο online κατάστημα το οποίο έχει και φυσικό κατάστημα σε περιοχή που με βολεύει (πχ public, media markt κλπ) τότε ολοκληρώνω την αγορά-παραγγελία μου ηλεκτρονικά τη στιγμή που θέλω και επιλέγω "παραλαβή από κατάστημα" ώστε να μην χρεωθώ μεταφορικά. 
Και γιατί το κάνεις όλο αυτό κοπελιά και δεν πας κατευθείαν στο φυσικό κατάστημα να το πάρεις χωρίς προηγούμενη online παραγγελία και κόπο;;; Mα γιατί με αυτό τον τρόπο, θα πάω όντως να το πάρω και δε θα το αναβάλλω από ημέρα σε ημέρα λόγω βαρεμάρας, που καταλήγει στο να μην το παίρνω ποτέ (κι όταν το χρειαστώ να μην το έχω τελικά)!



Σας άρεσε το άρθρο μας; Διαδώστε το!

6 σχόλια :

  1. Λοιπον, εχω διαβάσει και αλλού για αυτο και ημουν διστακτική. Χαίρομαι π το δοκιμασες και το προτείνεις, οπότε εχω μια έγκυρη γνώμη (εχεις γινει το τμήμα ΙΤ μου βρε Ειρήνη χαχαχ) και το αγοράζω σίγουρα λοιπόν. Ευχαριστωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωωωω, μα τι τιμή τα λόγια σου, Μαριάννα μου!!!
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη και.... ναι, να το αγοράσεις!
    Ακόμα κι αν δεν επιλέξεις αυτό των 7 ή 10€ και μπορείς να δώσεις και παραπάνω
    για κάτι πιο εγγυημένο, πραγματικά αξίζει!
    Και μετά θα περιμένω και το δικό σου feedback.... Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς σε βρήκα Ειρήνη!
    Πραγματικά πολύ χρήσιμο κι έξυπνο gadget που όλοι θα τύχει να χρειαστούμε ανα πάσα στιγμή ειδικά με το κινητό τηλέφωνο που πλέον είναι είδος πρώτης ανάγκης. Θα το έχω στα υπόψην μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς ήρθες, Γεωργία!
    Χαίρομαι πολύ που κατάφερα να σας μεταφέρω την χρησιμότητα που όντως μπορεί να μας προσφέρει η συγκεκριμένη συσκευή.... :-)
    Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη και το σχολιασμό σου! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για την τιμή τους τα power banks σώζουν ζωές! Τη δική μου πάντως την έσωσαν.. :-)
    Μου αρέσει που ασχολείστε σε τέτοιο blog με θέματα τεχνολογίας. Δεν ειναι μονο αντρική υπόθεση αυτό. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλώς ήρθες, Εύα! Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου!
    Σίγουρα δεν είναι μόνο αντρική υπόθεση τα θέματα τεχνολογίας. Ίσα ίσα που και εμείς οι γυναίκες πλέον ασχολούμαστε με αυτά, όλο και περισσότερο :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή


***Aν διαβάζετε από κινητή συσκευή και δε βλέπετε το ειδικό πλαίσιο παραπάνω, για να γράψετε το σχόλιό σας, πατήστε
"προβολή έκδοσης ιστού"


**Τα κουμπία "απάντηση" και "προσθήκη σχολίου" δε λειτουργούν προσωρινά.
Χρησιμοποιείστε απευθείας το κουτί σχολιασμού από κάτω.