Προτάσεις για Βιβλία για Εγκύους (εγκυμοσύνης, θηλασμού, μωρού)

Η περίοδος της εγκυμοσύνης ενδείκνυται για να χαλαρώσει αλλά και να ενημερωθεί μια γυναίκα σχετικά με όλα αυτά που της συμβαίνουν και όλα αυτά με τα οποία πρόκειται να έρθει αντιμέτωπη στον τοκετό αλλά και τον πρώτο καιρό με το μωράκι της. Οι περισσότερες μέλλουσες μανούλες αναζητούν τα καλύτερα βιβλία που μπορούν να διαβάσουν για όλα αυτά κατά την εγκυμοσύνη τους. Παρακάτω σας παραθέτουμε τα πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα βιβλία εγκυμοσύνης που προτείνουμε να επιλέξετε είτε για να περάσουν ευχάριστα οι ώρες της αναμονής και της προετοιμασίας μιας εγκύου, είτε για να λάβει όλη την απαραίτητη ενημέρωση γύρω από τους εννέα αυτούς υπέροχους μήνες της ζωής της αλλά και τους αμέσως επόμενους πρώτους μήνες με το μωρό.


Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 4Η ΕΚΔΟΣΗ (ΔΕΜΕΝΟ)Το βιβλίο που αποτελεί τον απόλυτο οδηγό και λύνει όλες τις απορίες κάθε γυναίκας για την εγκυμοσύνη και το πρώτο διάστημα με το μωρό της είναι "Η Βίβλος της Εγκυμοσύνης" (εκδόσεις Ψυχογιός). Περιγράφει αναλυτικά την κάθε εβδομάδα ανάπτυξης της εγκύου και του εμβρύου, δίνει συμβουλές για το κάθε τί, και είναι γραμμένο από μια ομάδα ειδικών γιατρών και επιστημόνων που μπορείτε να εμπιστευθείτε.

Την 4η έκδοση βρήκαμε online με έκπτωση στην τιμή των €31,50 (αρχική τιμή €35) στο greekbooks.gr εδώ!




ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣΤο βιβλίο "Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος" (Εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ) λύνει όλες τις απορίες και ερωτήσεις που στροβιλίζονται έντονα από την ώρα που το τεστ της εγκυμοσύνης αποδειχτεί θετικό. Από αυτή την πρώτη στιγμή ενθουσιασμού, ο περιεκτικός αυτός οδηγός για νέες μητέρες και πατέρες ανακουφίζει όλες τις ανησυχίες. Είναι πλήρης και ασχολείται με όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν τους μέλλοντες γονείς, βήμα προς βήμα για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τη μεταγεννητική φροντίδα του μωρού και το θηλασμό. Επιπλέον, Πλήρης Οδηγός Διατροφής για τις Εγκύους και το Θηλασμό και ξεχωριστό κεφάλαιο για τους μέλλοντες μπαμπάδες.

Θα το βρείτε ηλεκτρονικά στην τιμή των €32,10 (αρχική τιμή 35,67) στο greekbooks.gr εδώ!



  
ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΟ θηλασμός είναι μια υπέροχη εμπειρία για τη μητέρα και μια καταπληκτική προσφορά της προς το μωρό. Δυστυχώς  η μη έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση της μέλλουσας μανούλας σε συνδυασμό με τις λανθασμένες οδηγίες θηλασμού που λαμβάνει πολύ συχνά για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων μπορεί να της παρουσιαστούν στην προσπάθειά της να θηλάσει αποκλειστικά και επιτυχημένα το μωρό της, πολλές φορές την οδηγούν σε πρόωρο αποθηλασμό.
Το βιβλίο "Θηλασμός, μια υπέροχη εμπειρία" αποτελεί την πολυαναμενόμενη επανέκδοση του "Θηλασμός, μια υπέροχη σχέση", της διακεκριμένης παιδιάτρου και πιστοποιημένης συμβούλου μητρικού θηλασμού Άννας Πατσούρου, του οποίου όλες οι προηγούμενες εκδόσεις είχαν εξαντληθεί! Στο πρώτο μέρος αυτού του βιβλίου θα διαβάσετε πώς να καταφέρετε να θηλάσετε για όσο καιρό θέλετε, παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας, την απίστευτη κούραση, τα ξενύχτια και τις αντικρουόμενες γνώμες όλων όσοι έχουν άποψη για το μωρό σας, και να το απολαύσετε. Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου, θα βρείτε απαντήσεις για όλα τα προβλήματα θηλασμού, όσο ιδιαίτερη και περίεργη κι αν είναι η δική σας περίπτωση. Οι δυσκολίες και τα προβλήματα του θηλασμού είναι προκλήσεις για καθεμιά από εμάς που ξεπερνά τον εαυτό της για να προσφέρει στο παιδί της γάλα, σιγουριά και μια παρακαταθήκη επαφής ώστε να είναι ικανό να νιώθει χαρά και αρμονία όποτε του δίνεται η ευκαιρία, σ' όλη την υπόλοιπη ζωή του.  Μπορείτε να το παραγγείλετε online στην τιμή των € 19,00 (αρχική τιμή €27,78) από το public.gr εδώ!



ΚΟΙΛΙΤΣΑ.COMΓια  να περάσουν ξέγνοιαστα κάποιες από τις ελεύθερες ώρες της εγκύου, διαβάζοντας κάτι ευχάριστο και ανάλαφρο, προτείνουμε το βιβλίο "κοιλίτσα.com: Ημερολόγιο μιας εγκυμοσύνης" της Στέλλας Κάσδαγλη, από τις εκδόσεις Πατάκη. Πρόκειται για ένα τρυφερό, αστείο αλλά και σκληρό χρονικό μιας εγκυμοσύνης, με το οποίο ταυτίζονται τελικά οι περισσότερες από τις αναγνώστριές του!

Ψάξαμε και το βρήκαμε στην καταπληκτική τιμή των 5€ (αρχική τιμή 11,50€ - έκπτωση 57%) στο greekbooks.gr εδώ!





Τεχνικη μασάζ για βρέφηΆλλη μια πολύ όμορφη ιδέα για τη μητέρα που θέλει να είναι προετοιμασμένη για να υποδεχτεί το μωράκι της, είναι ένας οδηγός που θα τη μυήσει στην καλύτερη τεχνική μασάζ για μωρά. Το μασάζ αρέσει πολύ στα βρέφη. Τα ηρεμεί, τα ανακουφίζει, τα κάνει να νιώθουν και πάλι τη ζεστασιά της μητέρας τους, όπως όταν ήταν στη μήτρα της. Το βιβλίο "Shantala - Τα τρυφερά χέρια" περιγράφει με πολύ όμορφο και βοηθητικό τρόπο μια παραδοσιακή τεχνική μασάζ για τα βρέφη με ακριβείς οδηγίες και κατατοπιστικές φωτογραφίες.

Μπορείτε να το βρείτε online στην τιμή των €14,40 (αρχική τιμή 16€) από το e-shop.gr εδώ ή από το greekbooks.gr εδώ!




Μια καταπληκτική ιδέα δώρου σε μια έγκυο, αλλά και μια αγορά που κάθε έγκυος μπορεί να θέλει να κάνει είναι ένα λεύκωμα μωρού ή ένα  ημερολόγιο εγκυμοσύνης στο οποίο θα καταγράφει εβδομάδα-εβδομάδα τα πάντα σχετικά με τις εξετάσεις, την πρόοδο της εγκυμοσύνης, την ανάπτυξη του μωρού, τις σκέψεις, τις αναμνήσεις και τις προσωπικές φωτογραφίες από αυτή την υπέροχη περίοδο των εννέα μηνών. Πρόκειται για ένα πραγματικά υπέροχο ενθύμιο για κάθε μητέρα και το παιδί της. Εμείς ξεχωρίσαμε τους παρακάτω σχετικούς τίτλους:

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Το ημερολόγιο της εγκυμοσύνης μου large


- "Το Ημερολόγιο της Εγκυμοσύνης μου" από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.
Το βρήκαμε online στην τιμή των €10.98 (αρχική τιμή €12,20) στο e-shop.gr εδώ!

- "Το Ημερολόγιο της Εγκυμοσύνης μου" από τις εκδόσεις Τερζόπουλος,
στην τιμή των €21,26 (αρχική τιμή €23,62) στο online βιβλιοπωλείο greekbooks.gr εδώ!

- "Ημερολόγιο Εγκυμοσύνης" των εκδόσεων ΚΕΔΡΟΣ,
στην τιμή των €13,69 (αρχική τιμή €15,21) στο greekbooks.gr εδώ!

- "Το Ημερολόγιο της Εγκυμοσύνης μου"από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.
Το βρήκαμε στην τιμή των €19,94 (αρχική τιμή €22,15) στα καταστήματα puplic εδώ!



Σας άρεσε το άρθρο μας; Διαδώστε το!





Διαβάστε επίσης:
- Αγορές, Προϊόντα και Δώρα για Εγκύους
- Κολιέ - Μουσικό Μενταγιόν Εγκυμοσύνης BOLA
- Μαξιλάρι Θηλασμού (Εγκυμοσύνης) - Πως χρησιμεύει, Μάρκες, Τιμές

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


***Aν διαβάζετε από κινητή συσκευή και δε βλέπετε το ειδικό πλαίσιο παραπάνω, για να γράψετε το σχόλιό σας, πατήστε
"προβολή έκδοσης ιστού"


**Τα κουμπία "απάντηση" και "προσθήκη σχολίου" δε λειτουργούν προσωρινά.
Χρησιμοποιείστε απευθείας το κουτί σχολιασμού από κάτω.