Στον πυρετό της διοργάνωσης ενός παιδικού πάρτυ! (...και μια ιδέα)

Όπως σας ανέφερα και σε προηγούμενες πρόσφατες αναρτήσεις μας, σύντομα θα έχουμε πάρτυ(!!!) μιας και το Αγγελάκι μας συμπλήρωσε, μόλις πριν λίγες ημέρες, το 2ο χρόνο της ζωής του!  ...και οι γονείς του τα 5 χρόνια του έγγαμου βίου τους!

Η πρώτη μας προσπάθεια για πινιάτα handmade απέτυχε.... αλλά συνεχίζουμε δυναμικά!

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες μου για τη γιορτή έχουν πάρει φωτιά και, στην κυριολεξία, τρέχω και δε φτάνω! Ξεκίνησα την υλοποίηση των ιδεών μου κάπως καθυστερημένα, έτυχαν και διάφορες αναποδιές (βλ. καταστροφή της πρώτης απόπειρας για δημιουργία πινιάτας και ξεκίνημα από την αρχή!), οπότε...  ειδικά όσες έχετε ασχοληθεί με παρόμοια project, αλλά και οι υπόλοιπες μανούλες, είμαι σίγουρη ότι θα καταλάβετε πολύ καλά τι εννοώ... Και να σκεφτείτε ότι κάτι αντίστοιχο είχα να οργανώσω, σε τόσο μεγάλο βαθμό με τα χεράκια μου, από το γάμο μου, μιας και την υπέροχη βάπτισή της είχαν αναλάβει εξολοκλήρου τα γλυκά κορίτσια του Κretsi΄s events και μάλιστα με πολύ μεγάλη "vintage Sarah Key" επιτυχία!


Tα πάντα όλα (σχεδόν!)... συγκεντρωμένα

Το θέμα του πάρτι μας δε θα σας το αποκαλύψω εντελώς, αλλά νομίζω ότι θα το καταλάβετε. Το αστείο είναι πως χωρίς να το καταλάβουμε ούτε εγώ, αλλά σίγουρα ούτε και εκείνη, το θέμα μας χωρίς να το ξέρει και χωρίς να το θέλει.... μας το όρισε η αγαπημένη Αθηνά με τις Craftaholic δημιουργίες της, στης οποίας το γούστο και την έμπνευση εμπιστεύτηκα την επιλογή των υφασμάτων που θα χρησιμοποιούσε στο προσωποποιημένο φόρεμα που της παραγγείλαμε ειδικά για αυτή την ημέρα.


Παρακάτω θα δείτε αρκετές φωτογραφίες από τις αγορές και τις προετοιμασίες μας!

Θέλω να σας βάλω κι εσάς στο κλίμα της χαράς και της δημιουργικότητας που με κατακλύζει αυτές τις ημέρες και ανυπομονώ να διαβάσω και τις εντυπώσεις σας. Τι κρίμα που δε μπορώ να σας μοιράσω και από λίγο από την κούρασή μου..... έτσι για συμπαράσταση και για να αντέξω ως το τέλος τα ξενύχτια και την "χαρτοκοπτική" αϋπνία μου!

Μετά το πάρτι.... θα σας μετρήσω και πόσα τεμάχια από βασικό θέμα μας δημιούργησα!!!


Τα υλικά και είδη για τη θεματική μας διακόσμηση!




Πάνω τα διάφορα δωράκια για τους μικρούς μας καλεσμένους και κάτω τα σερβίτσια μας!!!





Μια μικρή γεύση από τις δραστηριότητες που ετοιμάζουμε για τα παιδιά


Και έρχεται η ιδέα...:

Έχοντας ήδη ξοδέψει ένα σημαντικό τριψήφιο αριθμό ευρωχρημάτων για τις μέχρι τώρα αγορές μου για τη διακόσμηση του χώρου, τα παιχνίδια-δραστηριότητες απασχόλησης των παιδιών, τα δωράκια τους και μάλιστα χωρίς ακόμα να έχω ξεκινήσει καν τις αγορές για τα κεράσματα, τα φαγητά, τα ποτά κλπ..... θέλω να μοιραστώ μαζί σας και μια ιδέα - αφιερωμένη σε όλες τις party-freak-maniac μαμάδες, διοργανώτριες παιδικών θεματικών (και όχι μόνο) εκδηλώσεων!

Τι θα λέγατε να συγκεντρωνόμαστε, όλες εμείς οι τρελές, σε μια ομάδα; 

Μέσα από την οποία θα μπορούσαμε να ανταλλάσσουμε (ή και να προσφέρουμε),
πέρα από ιδέες, ακόμα και τα ίδια επαναχρησιμοποιούμενα υλικά διακόσμησης ενός πάρτι, ακόμα και τις ίδιες μας τις χειροποίητες δημιουργίες και τα εκτυπώσιμά μας;

Κάθε χρόνο τα πάρτυ μας έχουν θέμα διαφορετικό.
Είναι αλήθεια ότι κάποια υλικά (πχ ουδέτερες γιρλάντες) μπορούμε να τα επαναχρησιμοποιήσουμε. Αλλά εκείνο το "διακοσμητικό στρουμφάκι" του μπουφέ, που μόνο χώρο αποθήκευσης σου πιάνει τώρα πια, γιατί να μην ανταλλάξεις με την επόμενη παρτομάνα που άμεσα θα κάνει ένα νέο στρουμφοπάρτι και εκείνη να σου στείλει μια πουά γιρλάντα για το επόμενο minie-party σου?!

Ακόμα και προς πώληση σε συμφέρουσες τιμές δε θα μπορούσαμε να διαθέσουμε ολόκληρα πακέτα διακόσμησης και υλικών ενός θεματικού πάρτυ, που υποθέτουμε ότι δεν πρόκειται να αξιοποιήσουμε ξανά. Αν μια επίσκεψη στα καταστήματα για παρτοαγορές στοιχίζει σε μια μανούλα 100-150€ για να μη της διαθέσεις εσύ το δικό σου έτοιμο πακέτο αναγκαίων "καλοκακών" στη μισή τιμή; Και εκείνη θα το χαρεί πολύ και εσύ θα έχεις ήδη στα χέρια σου τα μισά έξοδα από το επόμενο πάρτι σου!!!!

Λοιπόν τι λέτε κι εσείς, βρε κορίτσια;;; Θα συμμετάσχετε;;;
Μόλις δημιούργησα και την περί ου ο λόγος σχετική παρτομαμαδομάδα μας στο facebook!!!

Για τις λεπτομέρειες και τη συμμετοχή σας, κάντε κλικ εδώ!






Και δεξιά μια τελευταία φώτο από τον.... καναπέ μου! Ό,τι πρέπει για το κίνημα των messi αναρτήσεων με τα ακατάστατα σπίτια των μαμαδοbloggers, δε νομίζετε;!


Για πείτε τώρα.... πώς σας φαίνονται η προετοιμασίες μας για το πάρτυ;;;
Ανυπομονώ να διαβάσω τις εντυπώσεις σας, κι ας είναι σε κακό χάλι οι φώτο μου!

Υπόσχομαι εκείνες της υλοποίησης, που θα δείτε την ερχόμενη εβδομάδα, να είναι καλύτερες και να δείχνουν και το πόσο τέλεια (εύχομαι να περάσουμε) περάσαμε εμείς και οι καλεσμένοι μας.



Σας άρεσε το άρθρο μας; Διαδώστε το!

2 σχόλια :

  1. Χαμόοοοος!Πού να δεις τι γίνεται σε μένα που έχω ξεκινήσει από τώρα προετοιμασία για το πάρτυ μας που είναι το Σεπτέμβριο!! Μεσολαβεί ο Αύγουστος που θα αποσυντονιστώ τελείως λόγω διακοπών και τρέχω και δεν φτάνω η μάνα!
    Πολύ όμορφα αυτά τα παστέλ χρώματα και ακόμα καλύτερη η ιδέα σου για πώληση-ανταλλαγή....ήδη έχω ξοδέψει 3ψηφιο νούμερο....και έχουμε ακόμα τούρτα...μπαλόνια...κάποιον να τα απαχολήσει......

    Φιλιά..
    Ελενα
    www.mylittlekatana.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαμός δε λες τίποτα, Ελένα μου!!!
    Αφού είσαι σε παρόμοια φάση προετοιμασίας, καταλαβαίνεις απόλυτα! Και είσαι και τυχερή γιατί, σε αντίθεση πλέον με εμένα, έχεις και το χρόνο σύμμαχο. Να το εκμεταλλευτείς όσο μπορείς αυτό για να μην τρέχεις την τελευταία εβδομάδα, όπως εγώ τώρα...
    Μου αρέσουν πολύ οι παστέλ αποχρώσεις.
    Δεν θα είναι στο 100% αλλά νομίζω ότι θα κυριαρχούν στο πάρτυ μας!
    Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία και στις δικές σου ετοιμασίες!
    Θα τα πούμε και στη νέα μας παρτομαμαδομάδα!!!
    Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη και το σχόλιό σου, φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


***Aν διαβάζετε από κινητή συσκευή και δε βλέπετε το ειδικό πλαίσιο παραπάνω, για να γράψετε το σχόλιό σας, πατήστε
"προβολή έκδοσης ιστού"


**Τα κουμπία "απάντηση" και "προσθήκη σχολίου" δε λειτουργούν προσωρινά.
Χρησιμοποιείστε απευθείας το κουτί σχολιασμού από κάτω.