"Ενδιάμεσες" Εκπτώσεις Μαϊου! Το 10ήμερο πλησιάζει στο τέλος του και εντοπίσαμε τις μεγαλύτερες προσφορές σε γυναικεία και παιδικά brands. Προλάβετε!

Ο θεσμός των ενδιάμεσων εκπτώσεων έχει πια καθιερωθεί στη χώρα μας.
Έτσι, πλέον έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε και στο peak της κάθε εποχής σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές, έστω και για ένα 10ήμερο μόνο. Συγκεκριμένα το πρώτο 10ήμερο του Μαΐου, που είναι ότι πρέπει για να ανανεώσουμε τα καλοκαιρινά μας, και το πρώτο 10ήμερο του Νοεμβρίου, αντίστοιχα για τα χειμωνιάτικα. Ήδη ο τρέχων Μάιος έχει 8.... και μπαίνουμε στο τελευταίο 3ήμερο των ανοιξιατικοκαλοκαιρινών ενδιάμεσων εκπτώσεων για φέτος. Είναι η στιγμή που οι τιμές χαμηλώνουν ακόμα περισσότερο και οι προσφορές παίρνουν φωτιά!

Οι ηλεκτρονικές αγορές δίνουν τη δυνατότητα για online και απεριόριστη αναζήτηση, έρευνα αγοράς και σύγκριση πολλών καταστημάτων σε λίγο χρόνο και από την άνεση του σπιτιού μας κι έτσι τελευταία εξυπηρετούν τους περισσότερους που δεν προλαβαίνουν ή δεν έχουν διάθεση για επισκέψεις στα φυσικά καταστήματα. Στην πλειονότητά τους οι online συναλλαγές είναι απολύτως ασφαλείς, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούμε εκτός από τη χρήση πιστωτικής κάρτας να επιλέξουμε και πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό του κάθε e-shop ή και πληρωμή με αντικαταβολή κατά την παραλαβή του προϊόντος. Τέλος, έχει παρατηρηθεί ότι τα ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν τη δυνατότητα και προσφέρουν μεγαλύτερες εκπτώσεις και καλύτερες προσφορές στις τιμές τους από ότι τα φυσικά.

Ψάξαμε και βρήκαμε και παρουσιάζουμε παρακάτω τα καλύτερα και μεγαλύτερα e-shops που προσφέρουν (για λίγες ακόμα ημέρες!) σημαντικές εκπτώσεις σε γυναικεία και παιδικά, ρούχα - παπούτσια - αξεσουάρ.

Αν έχετε σκοπό να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές τους..... βιαστείτε!


Επιλογές για όλους:



Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα του factory προσφέρει
εώς -20% επιπλέον έκπτωση στις ήδη εκπτωτικές τιμές των προϊόντων του!
Επισκεφθείτε τη σελίδα του και βρείτε
όλες τις μάρκες σε αντρικά, γυναικεία και παιδικά εδώ!




Η αγαπημένη ελληνική εταιρεία για casual εμφανίσεις προσφέρει
  ώς και 35% έκπτωση σε όλες της τις συλλογές με αντρικά, γυναικεία και παιδικά.
Δείτε τις συλλογές της εδώ!





Το ένα από τα δυο μεγαλύτερα αυτή τη στιγμή ηλεκτρονικά καταστήματα για αγορά υποδημάτων προωθεί για το ενδιάμεσο 10ήμερο εκπτώσεων του Μαΐου
προσφορές που φτάνουν ακόμα και το 70%! Δείτε το κατάστημα εδώ!



Advertisement


Το έτερο μεγάλο κατάστημα για παπούτσια αλλά και αξεσουάρ προσφέρει για όλο το μήνα Μάιο έκπτωση -10% ανεξαρτήτως ορίου αγορών με τον κωδικό MAIOS1. Επίσης -15% για αγορές άνω των 100€ με τον κωδικό MAIOS15 και -20% για αγορές από 150€ και πάνω με τον κωδικό MAIOS2. Επισκεφθείτε το κατάστημα εδώ!




Advertisement


Η εταιρεία με αντρικά, γυναικεία, παιδικά προσφέρει έκπτωση -20% και δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49€, με τον κωδικό SL25. Επισκεφθείτε την εδώ!



Επιλογές σε παιδικά: 



Η γνωστή εταιρεία προσφέρει για τις αγορές από το επίσημο ηλεκτρονικό της κατάστημα έκπτωση -20% στις νέες συλλογές Άνοιξη - Καλοκαίρι 2015 παιδικών ρούχων για αγόρια και κορίτσια. Επίσης, προσφέρει έκπτωση εώς και -50% για αγορές από την χειμερινή συλλογή. 
Επισκεφθείτε το e-shop εδώ!




Advertisement

mini-raxevsky.com - Έκπτωση σε ευρώ!!!

H αγαπημένη μικρών και μεγάλων προσφέρει κουπόνια για έκπτωση 20€ (ΚΩΔΙΚΟΣ: vip20) και 30€ (ΚΩΔΙΚΟΣ: VIP30) για αγορές άνω των 80€ και των 100€ αντίστοιχα από τη νέα της καλοκαιρινή συλλογή αλλά και προσφορές έως και -70% για αγορές από τις προηγούμενες συλλογές της για αγόρια και κορίτσια. Για έκπτωση -10% για αγορές από τη νέα συλλογή χρησιμοποιείστε τον κωδικό VIP10, ανεξαρτήτως του συνολικού ποσού αγορών σας!
Επισκεφθείτε το κατάστημα εδώ!



Advertisement

Η γνωστή εταιρεία προσφέρει έκπτωση -20% σε όλα τα είδη της νέας καλοκαιρινής παιδικής συλλογής και εώς -50% στις προηγούμενες συλλογές της. 
Επισκεφθείτε το κατάστημα εδώ!


Το ιδιαίτερο αυτό κατάστημα προσφέρει με τον κωδικό κουπονιού HAPPY20% έκπτωση -20% σε όλη τη νέα του συλλογή για το καλοκαίρι.
Δείτε την συλλογή του εδώ!

happybabies sales





Επιλογές σε γυναικεία:


Advertisement

fullahsugah.gr
(ή αλλιώς Skondras!)

Η εταιρεία προσφέρει για αγορές από το ηλεκτρονικό της κατάστημα έκπτωση εως και -50% σε επιλεγμένα είδη. Και με κάθε αγορά online Δώρο ένα Fullah Sugah Bijoux!
Επισκεφθείτε το εδώ!



Advertisement


Η αγαπημένη σε φόρμες, μαγιό, εσώρουχα γυναικεία και παιδικά προσφέρει έκπτωση -20% στις γυναικείες και παιδικές φόρμες και δωρεάν μεταφορικά σε όλες τις αγορές. Δείτε τη σελίδα εδώ!



AdvertisementAdvertisement


Οι δύο καταπληκτικές εταιρείες σε σχέδια και ποιότητα
προσφέρουν μεγάλες εκπτώσεις στις συλλογές τους.
Αξίζει να επισκεφθείτε και τα δυο αυτά καταστήματα και θα καταλάβαιτε!
Το ziczac εδώ! Το toi-moi εδώ!





Σας άρεσε το άρθρο μας; Διαδώστε το!

4 σχόλια :

  1. οι ηλεκτρονικές αγορές από το σπίτι με έχουν σώσει στην κυριολεξία τα τελευταία χρόνια!
    βρίσκεις ό,τι χρειάζεσαι, ελέγχεις τιμές και προσφορές... από την άνεση του σπιτιού και οποιαδήποτε στιγμή μπορείς εσύ

    πάρα πολύ χρήσιμη ανάρτηση
    σε ευχαριστούμε πολύ, Ειρήνη

    Αλεξία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα, Αλεξία μου! Κι εγώ τις χρησιμοποιώ πάρα πολύ!
    Κάνω έρευνα, σύγκριση και τελικά συνήθως έτσι ψωνίζω ότι ώρα μπορώ εγώ και έχω χρόνο και ησυχία..... συνήθως μεταμεσονύκτια, δηλαδή!!!
    Πραγματικά από τα όσα αναφέρω στο άρθρο νομίζω ότι κάποιος αξίζει να κάνει έστω κι ένα ψάξιμο στα περισσότερα από αυτά και θα βρει θησαυρούς!
    Σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και το σχόλιο σου. Σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστώ και εγώ πάρα πολύ που μας δίνεις την δυνατότητα να βρούμε όλες τις εκπτώσεις και τις προσφορές γρήγορα και εύκολα ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς ήρθες, Δημήτρη!
    Σε ευχαριστώ πολύ κι εγώ για την επίσκεψη και το σχολιασμό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


***Aν διαβάζετε από κινητή συσκευή και δε βλέπετε το ειδικό πλαίσιο παραπάνω, για να γράψετε το σχόλιό σας, πατήστε
"προβολή έκδοσης ιστού"


**Τα κουμπία "απάντηση" και "προσθήκη σχολίου" δε λειτουργούν προσωρινά.
Χρησιμοποιείστε απευθείας το κουτί σχολιασμού από κάτω.