Χαρίζοντας χαμόγελα... Χαμογελώ κι εγώ! #2

Η 2η ανάρτηση της νέας μας ενότητας με τα "Χαμόγελα", είναι αφιερωμένη στην οργάνωση "Γιατροί χωρις Σύνορα" και συγκεκριμένα στη δράση τους που φέρει τον τίτλο  "Δώρα χωρίς Σύνορα".

ΔΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ


Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Δράσης αυτής, διάλεγουμε εμείς το δώρο που θα προσφέρουμε (μια κουνουπιέρα, ένα εμβόλιο, πόσιμο νερό ή κάποιο άλλο) και οι εθελοντές των Γιατρών Χωρίς Σύνορα θα αναλάβουν να το «μεταφέρουν» στις αποστολές τους!

Το δώρο μας αντιστοιχεί σε μια δωρεά που θα ενισχύσει τις αποστολές των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Όλα τα προϊόντα που διατίθενται σαν «δώρα χωρίς σύνορα» είναι πραγματικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται στις αποστολές των Γιατρών χωρίς Σύνορα ανά τον κόσμο. Ωστόσο ο απαιτούμενος αριθμός π.χ. εμβολίων, και η ακριβής χρονική στιγμή που θα απαιτηθούν στις παρεμβάσεις τους δεν μπορούν να προβλεφθούν, καθώς μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκύψει ανάγκη για έναν μαζικό εμβολιασμό εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών.Για το λόγο αυτό, έχουν επιλέξει προϊόντα που χρησιμοποιούνται ευρέως στις αποστολές τους.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΝΕΠΑΛ

Υπάρχουν δυο τρόποι για να χαρίσεις δώρα σε κάποιον που τα έχει ανάγκη:Κανε ενα δωρο στο ονομα ενος φιλου που γιορταζει ή Κανε το δικο σου δωρο.
Στην παρακάτω σελίδα θα δεις τα βήματα της διαδικασίας για να χαρίσεις δώρα!

Επίσης, υπάρχει η ενότητα "Δ-ώρα για δράση" στην οποία φτιάχνεις τη δική σου σελίδα και προτείνεις σε φίλους να χαρίσουν ένα Δώρο Χωρίς Σύνορα για μια ιδιαίτερη προσωπική σου στιγμή (γάμο, βαφτίσια, επέτειο) ή για μια ξεχωριστή ενέργεια (εταιρεία, οργάνωση, σύλλογος). 
Γιατί αυτά τα δώρα θα αγγίζουν πολλούς.

Με αφορμή ένα χαρμόσυνο γεγονός, μια εκδήλωση ή κάποια άλλη πρωτοβουλία (γενέθλια, γιορτή, γάμος, βάπτιση, συμμετοχή σε αθλητικό γεγονός), δημιούργησε μια «λίστα δώρων» και ζήτησε από δικά σου πρόσωπα να την ενισχύσουν.

Στη σελίδα τους θα δεις τα βήματα της διαδικασίας για να δημιουργήσεις μια καμπάνια.


Λοιπόν.... τι λες θα συμμετάσχεις κι εσύ;!



Σας άρεσε το άρθρο μας; Διαδώστε το!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


***Aν διαβάζετε από κινητή συσκευή και δε βλέπετε το ειδικό πλαίσιο παραπάνω, για να γράψετε το σχόλιό σας, πατήστε
"προβολή έκδοσης ιστού"


**Τα κουμπία "απάντηση" και "προσθήκη σχολίου" δε λειτουργούν προσωρινά.
Χρησιμοποιείστε απευθείας το κουτί σχολιασμού από κάτω.