Τι είναι το FUNKMARTINI.gr; Ο νέος τρόπος εύρεσης και κράτησης προσφορών και υπηρεσιών ομορφιάς και περιποίησης από γυναίκες και άντρες, για όλη την Ελλάδα!

funkmartini


Το πρωτοσυνάντησα σε μια διαφήμιση στο facebook (πού αλλού;!) και μιας και το πετύχαινα συχνά μπροστά μου, είπα να κάνω κι εγώ μια διαδικτυακή επίσκεψη να δω περί τίνος πρόκειται... 

Τις υπηρεσίες του ακόμα δεν τις έχω δοκιμάσει, αλλά θα το κάνω σίγουρα. 
Ήδη λιγουρεύομαι αρκετές από αυτές! 

Αν, εσείς το έχετε ήδη κάνει ή το κάνετε πριν από εμένα αφήστε το σχετικό σχόλιο με τις εντυπώσεις σας στο τέλος της ανάρτησης για να ενημερωθούμε και οι υπόλοιπες!!!

 EDIT: Το δοκίμασα και ενθουσιάστηκα ακόμα περισσότερο!!!
Διάβασε περισσότερα για την εμπειρία μου στο τέλος του άρθρου μου.....


funkymartini



Το funkmartini.gr είναι μια νέα ηλεκτρονική υπηρεσία-πλατφόρμα η οποία λειτουργεί ως μηχανή αναζήτησης προσφορών και υπηρεσιών ομορφιάς και περιποίησης. Νύχια, μαλλιά, αποτρίχωση, μασάζ.... και όχι μόνο, όλα τα βρίσκεις εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόστος. Και το καλύτερο; Μπορείς την ίδια στιγμή και με την ίδια ευκολία και ταχύτητα να κλείσεις online και το ραντεβού σου για την υπηρεσία που θέλεις, στην επιχείρηση που σε καλύπτει, στην τιμή που σε ικανοποιεί, στην περιοχή σου και..... δωρεάν!


funkmartini Συγκεκριμένα, μπορείς να αναζητήσεις και να κλείσεις την υπηρεσία ομορφιάς που επιθυμείς αλλά και να αξιολογήσεις την επιχείρηση την οποία επισκέφθηκες, δημιουργώντας μια αποτελεσματική κοινότητα ομορφιάς για όλη την Ελλάδα, για γυναίκες αλλά και για άντρες.

Επισκεπτόμενη το site, διαπίστωσα με χαρά ότι για να περιηγηθώ τις κατηγορίες του και να αναζητήσω ή να εντοπίσω μια υπηρεσία ή μια προσφορά δεν απαιτείται η εγγραφή στη σελίδα. Πόσο με ενοχλούν όλες αυτές οι σελίδες-υπηρεσίες-επιχειρήσεις στις οποίες αν δεν δώσεις τη διεύθυνση e-mail σου δεν μπορείς να δεις τίποτα..... δε φαντάζεστε πόσο!
Η πλατφόρμα έχει δύο βασικές δυνατότητες αναζήτησης:
1. Αναζήτηση με βάση μια συγκεκριμένη υπηρεσία την οποία ψάχνει ο επισκέπτης. Υπάρχουν οι ενότητες κόμμωση, αποτρίχωση, μασάζ, αισθητική, σολάριουμ, νύχια, αδυνάτισμα, piercing-tatoo και fish-spa, οι οποίες χωρίζονται σε υποενότητες για να κατευθυνθούμε κατευθείαν σε αυτό το συγκεκριμένο που αναζητούμε (πχ ψάχνω για.... Αποτρίχωση με κλωστή).
Δες όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες εδώ!
2. Δυνατότητα να αναζητήσουμε και να εντοπίσουμε άμεσα τρέχουσες προσφορές από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και μάλιστα επιλέγοντας και φίλτρα εμφάνισης, πχ ανά περιοχή, είδος υπηρεσίας που ψάχνουμε, εύρος κόστους αλλά και χρονική περίοδο για την οποία ενδιαφερόμαστε ή ακόμα και συγκεκριμένη ημερομηνία. Δες όλες τις τρέχουσες προσφορές εδώ!


Για κάθε επιχείρηση που προσφέρει μια υπηρεσία ή δημοσιεύει μια συγκεκριμένη προσφορά, λαμβάνουμε πληροφορίες που έχουν να κάνουν με:
- την περιγραφή με λίγα λόγια της επιχείρησης, το χάρτη της τοποθεσίας της και το τηλέφωνο επικοινωνίας, τους όρους κράτησης και πληρωμής και τα ωράρια λειτουργίας της.
- την αναλυτική περιγραφή του συνόλου των υπηρεσιών που παρέχει.
- το κόστος των προσφερόμενων υπηρεσιών αλλά αυτό των τιμών προσφοράς
- το χρόνο που διαρκεί μια υπηρεσία (πχ Βαφή μόνο ρίζα 50΄της ώρας!)

Από την ίδια σελίδα έχουμε πρόσβαση και στις αξιολογήσεις των χρηστών του funkmartini.gr οι οποίοι έχουν ήδη επισκεφτεί και αξιολογήσει την επιχείρηση που μας ενδιαφέρει. Αν προχωρήσετε στην εγγραφή σας στη σελίδα μέσω e-mail, facebook, google+ (είναι δωρεάν!), θα έχετε τη δυνατότητα μετά τη χρήση κάποιας υπηρεσίας/προσφοράς που κλείσατε μέσω της σελίδας, να αξιολογήσετε κι εσείς την επιχείρηση που επισκεφτήκατε αλλά και να αποθηκεύσετε στα αγαπημένα του προφίλ σας επιχειρήσεις ή προσφορές που βλέπετε τώρα και μαρκάρετε για αργότερα.


Advertisement


Επίσης, αν εγγραφείτε σαν μέλος-χρήστης της σελίδας, το οποίο είναι δωρεάν και δεν απαιτείται οποιαδήποτε αγορά ή κράτηση, η funkmartini σας δίνει τη δυνατότητα να συλλέξετε πόντους για τη συμμετοχή σας σε μοναδικές κληρώσεις και υπηρεσίες που παρέχει στα μέλη της. Πόντοι συλλέγονται και με απλούς και εύκολους τρόπους (πχ εγγραφή στο newsletter 20 πόντοι, like στη facebook page 3πόντοι, σχολιασμός στο blog funkymartini 5 πόντοι κλπ). Ακόμα πόντους μπορείς να κερδίζεις και αγοράζοντας μια δωροεπιταγή funkmartini για να την προσφέρεις ως δώρο στους αγαπημένους σου, οι οποίοι μπορούν να την εξαργυρώσουν σε οποιαδήποτε επιχείρηση, υπηρεσία, προσφορά διαλέξουν. Κάθε τελευταία ημέρα του μήνα ένας νικητής κερδίζει μια δωροεπιταγή αξίας 100€. Όσο περισσότερους πόντους μαζέψεις τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις τη δωροεπιταγή. Για παράδειγμα, εάν στο τέλος του μήνα έχεις αποκτήσει 100 πόντους, μπαίνεις στην κλήρωση με 100 συμμετοχές! Για εγγραφή απευθείας τη σελίδα κάνε κλικ εδώ. Για να δεις όλους τους τρόπους με τους οποίους μαζεύεις πόντους και κερδίζεις συμμετοχές στις κληρώσεις κάνε κλικ εδώ!

Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;!

Ακόμα και η ονομασία του είναι ευφάνταση, δε νομίζετε; Διαβάστε στη σελίδα τους από πού προέκυψε το όνομα funkmartini και τί σημαίνει για τους ανθρώπους του.


funkmartinifunkmartini


Τέλος, αξίζει να αναφερθώ στο ότι όπως διάβασα και στις πληροφορίες της ιστοσελίδας αυτής, με κάθε ραντεβού που κλείνεις μέσα από την πλατφόρμα της, η Funkmartini διαθέτει ένα ποσό στο Άλμα Ζωής, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, κι έτσι η καθημερινότητα σου γίνεται συνεισφορά και εσύ ενεργό μέλος μιας κοινότητας που φροντίζει και στηρίζει υπεύθυνα την κοινωνία μας.

 


funkmrtini logo

Εύρεση και Κράτηση Ραντεβού ομορφιάς με ένα κλικ οποτεδήποτε από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για υπηρεσίες κομμωτηρίου, περιποίησης προσώπου και σώματος, των άκρων και σολάριουμ σε όλη την Ελλάδα!
H υπηρεσία απευθύνεται σε χρήστες καταναλωτές αλλά και σε επιχειρήσεις, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο και δωρεάν σύστημα κρατήσεων.

Λοιπόν, τι λες, να το δοκιμάσουμε;




EDIT: Το δοκίμασα!!! Μεγάλη Πέμπτη, τελευταία στιγμή πριν τις ημέρες του Πάσχα, αποφάσισα στις 14:00 το μεσημέρι πως θέλω μόλις σχολάσω (δεν θα μπορούσα άλλη ώρα) να πάω να μου περιποιηθούν τα νυχάκια μου για να τα έχω φροντισμένα τις ημέρες των εορτών. Σιγά μην έβρισκα ραντεβού αμέσως στο χώρο ομορφιάς που επιλέγω συνήθως κοντά στο σπίτι μου. Βρήκα την ανάρτησή μου.... έκανα κλικ στο FunkMartini, έβαλα την περιοχή που με ενδιέφερε, βρήκα μια προσφορά που με εξυπηρετούσε σε αυτό που ήθελα να κάνω και επί τόπου.... χωρίς τηλέφωνο, χωρίς αναμονή, χωρίς χάσιμο χρόνου έκλεισα το ραντεβού μου για μόλις δυο ώρες μετά! Όλα super!!! Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;;; Εγώ όχι..... Δοκιμασέ το κι εσύ εδώ!




Σας άρεσε το άρθρο μας; Διαδώστε το!


3 σχόλια :

  1. ΑΑΑΑΑ πολύ χρήσιμο....Ευχαριστώ για την πληροφορία!Τώρα που υποσχέθηκα στον ευατό μου να κάνω πιο πολλά πράγματα για μένα...θα μου χρησιμεύσει σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ χαίρομαι, Έλενα μου, που θα σου φανεί χρήσιμο!!!
    Και μη ξεχάσεις.....
    όποια το δοκιμάσει πρώτη, αφήνει εδώ το feedback της και για τις υπόλοιπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φοβερό site, κάπου το είχα δει και εγώ, κάποια στιγμή... ευχαριστούμε Ειρήνη για την αναλυτική ανάρτηση! Σίγουρα θα το δοκιμάσω κι εγώ και θα σου πω...φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή


***Aν διαβάζετε από κινητή συσκευή και δε βλέπετε το ειδικό πλαίσιο παραπάνω, για να γράψετε το σχόλιό σας, πατήστε
"προβολή έκδοσης ιστού"


**Τα κουμπία "απάντηση" και "προσθήκη σχολίου" δε λειτουργούν προσωρινά.
Χρησιμοποιείστε απευθείας το κουτί σχολιασμού από κάτω.