BLACK FRIDAY 2017, στην Ελλάδα! Ημερομηνία, καταστήματα, τιμές και άλλα


Δεν έχω σκοπό να σας περιγράψω το τι είναι η Black Friday, πότε ήρθε στην Ελλάδα, πρώτα από ποιόν και γιατί... Όλα αυτά σας τα έχω πει σε προηγούμενο άρθρο μου εδώ
Θα σας πω μόνο ότι για το 2017, η Black Friday (Μαύρη Παρασκευή) θα είναι στις 24 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή... Ναι, ναι σε 3 ημέρες μόλις!

Ξέρω ότι πολλοί ανάμεσά μας είναι σκεπτικοί απέναντι σε αυτό το νέο σχετικά θεσμό για τα ελληνικά μας δεδομένα... Ωστόσο, ζώντας από πρώτο χέρι το τι χαμός και πανικός έγινε πέρυσι αυτή την ημέρα σε κάποιες από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων στη χώρα - όπως τα Public και τα MediaMarkt- αξίζει να σας κάνω μια πλήρη ενημέρωση σχετικά γιατί αυτή η μέρα πιστεύω ότι πραγματικά είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για συμφέρουσες αγορές εν όψη της έναρξης της εορταστικής χριστουγεννιάτικης περιόδου.

 Ο πιο οργανωμένος "κερδίζει":

Προσωπικά θεωρώ ότι για αυτή την ημέρα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε και σας προτείνω  να αξιοποιήσετε τη συμβουλή μου που λέει όχι ότι ο πιο γρήγορος κερδίζει, αλλά ότι ο πιο έτοιμος και ο οργανωμένος κερδίζει!  



Πως να προετοιμαστείτε για να μη χάσετε καμία προσφορά:

Από σήμερα κιόλας, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα βήματα τα οποία μπορείτε να ακολουθήσετε για να είσαστε έτοιμοι να "τσιμπήσετε" την προσφορά που θα βρείτε για εκείνο το προϊόν που έχετε σταμπάρει από καιρό ή για τα δώρα των δικών σας και των παιδιών σας από τον Άγιο Βασίλη που θα έρθει τον άλλο μήνα. Διαβάστε τα παρακάτω!

  • 1. Αφιερώστε λίγο χρόνο να περιηγηθείτε τα ηλεκτρονικά καταστήματα που σας ενδιαφέρουν και γνωρίζετε ότι θα συμμετάσχουν στην Black Friday 2017 στην Ελλάδα (πχ...) Δείτε τις κατηγορίες τους, τα προϊόντα τους, κάντε σύγκριση και επιλογή.
  • 2. Εντοπίστε τα προϊόντα που θα θέλατε και τσεκάρετε τις ισχύουσες τιμές τους σήμερα και τις τιμές προσφοράς που αρκετά έχουν ήδη ανακοινώσει ήδη για εκείνη την ημέρα.  
  • 3. Δημιουργείστε από σήμερα κιόλας λογαριασμό πελάτη στα καταστήματα από τα οποία σκοπεύετε να κάνετε μια αγορά, ώστε την Παρασκευή να κερδίσετε τη μάχη του χρόνου από αυτή τη διαδικασία και για να ολοκληρώσετε πιο γρήγορα κάποια παραγγελία σας
  • 4. Επίσης αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να συγκεντρώσετε τα προϊόντα που θέλετε σε μια wish list, "λίστα επιθυμιών", και να τα αποθηκεύεστε -χωρίς καμία δέσμευση- μέχρι να αποφασίσετε την Παρασκευή να τα μεταφέρετε στο καλάθι αγορών σας χωρίς να χρειαστεί να τα ξαναψάχνετε από την αρχή. Extra tip:Αν το e-shop που σε ενδιαφέρει δε δίνει δυνατότητα δημιουργίας λίστας προϊόντων, αποθήκευσε σε bookmarks "σελιδοδείκτες" στον πλοηγό σου τις σελίδες με τα προϊόντα που θέλεις!
  • 5. Μην περιμένετε την Παρασκευή το πρωί! Αν κάτι το θέλετε οπωσδήποτε, μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα που θέλετε από την Πέμπτη το βράδυ και πιθανότατα θα το βρίτε ήδη "ανεβασμένο" στην τιμή της Black Friday προσφοράς του.  
  • 6. Μην επηρεασθείτε από τον πανικό της ημέρας! Μην οδηγηθείτε σε αγορές που δε χρειάζεστε και περιττά έξοδα... Φτιάξτε από τώρα τη λίστα σας με αυτά που πραγματικά χρειάζεστε να αγοράσετε.

Για περισσότερα tips για τις αγορές σου για εκείνη την ημέρα διαβάστε από σήμερα εδώ και εδώ!

Πιθανότατα θυμόσαστε τις απίστευτες ουρές επισκεπτών - πελατών που σχηματίστηκαν το 2016 στα φυσικά καταστήματα των public και media markt για να εκμεταλλευτούν τις μεγάλες προσφορές της Black Friday. Επίσης, πολλοί ήταν εκείνοι που όταν αποφάσισαν να ολοκληρώσουν ηλεκτρονικά μια αγορά τους εκείνη την ημέρα τελικά δεν πρόλαβαν το προϊόν που ήθελαν καθώς τα αποθέματα εξαντλούνταν σε χρόνο dt.

Περισσότερες ιδέες:

Λίγο μετά το πρώτο 10ήμερο ενδιάμεσων εκπτώσεων του Νοεμβρίου, στις οποίες μπορεί να κάναμε κάποιες αγορές αλλά σίγουρα αφήσαμε και κάποιες που θέλαμε αλλά δεν ολοκληρώσαμε, η Black Friday αποτελεί την τελευταία μας ευκαιρία πριν τις γιορτές για κάποιες συμφέρουσες αγορές που θέλουμε. 

Προσωπικά, πέρυσι την εκμεταλλεύτηκα και αγόρασα τα δώρα που ήθελα για τους δικούς μου και τα παιδιά μου για τις γιορτές. με έκπτωση που δε θα έβρισκα σε καμία περίπτωση την περίοδο των Χριστουγέννων.  

- Το δώρο του Άη Βασίλη για τα μικρά μας το ξέρουμε ήδη οι περισσότεροι! Γιατί να μην το αποκτήσουμε με 20-30% ή και μεγαλύτερη έκπτωση νωρίτερα? Γιατί να περιμένουμε τελευταία στιγμή όταν την Παρασκευή παιχνίδια, lego, επιτραπέζια, tablet, τηλεκατευθυνόμενα και άλλα πολλά θα τα πάρουμε σε πολύ καλύτερη τιμή από ότι τον επόμενο μήνα? 

- Ημερολόγια, Βιβλία και αξεσουάρ για δώρα και όχι μόνο!

- Ρούχα και παπούτσια δικά μας και των παιδιών που μας λείπουν ή θέλουμε να συμπληρώσουμε για τις γιορτές ή το χειμώνα.

- Gadgets, Ηλεκτρονικά & Προϊόντα τεχνολογίας που επιθυμούμε, τώρα είναι η ευκαιρία μας να τα βρούμε σε απίστευτες τιμές (τηλεοράσεις, κονσόλες, κινητά τηλέφωνα, smartphones, tablets κλπ). Μη ξεχάσετε να χαζέψετε από σήμερα και να αποφασίσετε τη θέλετε από τα Public & τα MediaMarkt.

Black Friday Ελλάδα 2017

Ποια καταστήματα συμμετέχουν:

Παρακάτω σας παραθέτω μια λίστα με κάποια από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα που συμμετείχαν πέρυσι στην Black Friday με σημαντικές προσφορές και μεγάλες εκπτώσεις και τα οποία περιμένουμε να ανταποκριθούν και εφέτος στις προσδοκίες μας...
Είπαμε, κάντε την έρευνά σας από σήμερα για να είσαστε έτοιμοι! 

Public,
> -30% εως -50% σε παιχνίδια, ημερολόγια, βιβλία, τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, x-box, playstation, smartphones, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα.

Media Martk,
> τεράστιες εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα τεχνολογίας, είδη σπιτιού και λοιπά.

MaisonMarasil, Alouette, Dipam, MiniRaxevsky,
> Δωρέαν μεταφορικά και εκπτώσεις εώς -30 εώς -50% στις νέες συλλογές παιδικών ρούχων και αξεσουάρ.

Cosmossport, FactoryOutlet, Body Talk, Sugar Free, Brands4all, Delikaris, MyShoe
> Εκπτώσεις εώς -50% σε ρούχα, παπούτσια και επώνυμα Brands

Αναλυτικά τα καταστήματα, τα προϊόντα και τις εκπτώσεις από την Black Friday του 2016 μπορείτε να δείτε στο αντίστοιχο προηγούμενο άρθρο εδώ.

Kαι μην το αμελήσετε...
Προετοιμαστείτε εγκαίρως γιατί ο πιο έτοιμος και οργανωμένος κερδίζει!

Σας άρεσε το άρθρο μας; Διαδώστε το!

2 σχόλια :

  1. ελπίζουμε φέτος να μην μας απογοητεύσουν οι εκπτώσεις των μαγαζιών...γιατί αν λάβουμε υπόψη την περσινη black friday...καμία σχέση με την Αμερικάνικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίτσα μου, οι μεγάλες αλυσίδες που γνωρίζουν από Black Fridays πιστεύω, όπως και πέρυσι, ότι δε θα απογοητεύσουν το κοινό τους. Το πρόβλημα που αναφέρεις εντοπίζεται συνήθως στις μικρές επιχειρήσεις και στις "έξυπνες" που βρίσκουν ευκαιρία να ξεστοκάρουν παλιές συλλογές προϊόντων - ενώ το νόημα αυτής της ημέρας δεν είναι καθόλου αυτό!
    Αποφεύγω όσους προαναγγέλουν Black Week και μικρές εκπτώσεις για 3-4 ημέρες με την ευκαιρία της Black Friday. To θέμα είναι μια ημέρα με πραγματικές super εκπτώσεις, αυτό θέλουμε!
    Και για αυτό αναφέρω ότι εξαρτάται από εμάς, την έρευνα και την προετοιμασία που θα κάνουμε. Ωστε να επωφεληθούμε πραγματικά και όχι να πιαστούμε "κορόιδα" του κάθε καταστήματος...
    Η Αμερική ξέρει γιατί το κάνει και πώς, κάποιοι δικοί μας απλά εκμεταλλεύονται το ρεύμα. Στο χέρι μας είναι τι θα βρούμε και τι θα κάνουμε τελικά. Σε φιλώ γλυκά, σμουτςςςςς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


***Aν διαβάζετε από κινητή συσκευή και δε βλέπετε το ειδικό πλαίσιο παραπάνω, για να γράψετε το σχόλιό σας, πατήστε
"προβολή έκδοσης ιστού"


**Τα κουμπία "απάντηση" και "προσθήκη σχολίου" δε λειτουργούν προσωρινά.
Χρησιμοποιείστε απευθείας το κουτί σχολιασμού από κάτω.