ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το κείμενα αυτού του ιστολογίου (http://mamadoistories.blogspot.gr/) είναι γραμμένα από μανούλες και όχι από γιατρούς ή ειδικούς επιστήμονες.
Οι συντάκτες των άρθρων μας καταγράφουμε τις προσωπικές μας εμπειρίες και τη δική μας πραγματικότητα. Το οτιδήποτε διαβάζετε στις σελίδες μας δεν αποτελεί συμβουλή, προτροπή ή οδηγία (ιατρική κλπ) και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει ως τέτοια να ληφθεί. Οι αναγνώστες μας δεν θα πρέπει να προβείτε σε καμία ενέργεια ή δράση πριν απευθυνθείτε, με δική σας ευθύνη, για το κάθε τι που σας απασχολεί στον προσωπικό και έμπιστο σας γιατρό, ειδικό επιστήμονα κλπ.

Από το ιστολόγιό μας δεν μπορείτε να προβείτε στην αγορά οποιουδήποτε προϊόντος.
Στα κείμενά μας παρουσιάζονται ρεπορτάζ αγορών ή και ηλεκτρονικά καταστήματα στα οποία μπορείτε να βρείτε χρήσιμα προϊόντα για εσάς και τα μωρά σας. Από συνδέσμους-παραπομπές των σελίδων μας οδηγήστε στον ιστότοπο του προβαλλόμενου καταστήματος και για οποιαδήποτε συναλλαγή σας (αγορά κλπ) ή απορία σας σχετικά με κάποιο προϊόν αρμόδιο να σας εξυπηρετήσει είναι το εκάστοτε ηλεκτρονικό κατάστημα που έχετε επιλέξει να επισκεφθείτε.

Στα σχόλια σας θα πρέπει να γράφετε με ελληνικούς, πεζούς (μικρούς) χαρακτήρες και να εκφράζεστε με ευγένεια και σεβασμό προς τους υπόλοιπους αναγνώστες μας.
Απαγορεύονται οι ύβρεις και σε κάθε περίπτωση που αυτό θα κριθεί σκόπιμο για την αξιοπρέπεια των σελίδων μας, διατηρούμε το δικαίωμα μη δημοσίευσης ή και διαγραφής ανάρμοστων σχολίων.
Παρακαλούμε μην υπερβάλλετε στη σύσταση και προβολή άλλων ιστότοπων ή προϊόντων. Σεβαστείτε την ελεύθερη δυνατότητα δημοσιεύσεων που σας παρέχουμε και μην προβαίνετε σε συνεχείς διαφημιστικές καταχωρήσεις εκμεταλλευόμενοι τα άρθρα και τις σελίδες μας.

Τα άρθρα μας φροντίζουμε να είναι πρωτότυπα και αν κάτι ενδιαφέρον διαβάσουμε κάπου αλλού, μας αρέσει και αποφασίσουμε να το αναπαράγουμε κι εμείς στις σελίδες μας αυτό θα γίνει με τη σχετική αναφορά και παραπομπή που θα προσθέσουμε προς τον ιστότοπο-πηγή μας. Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούμε στις σελίδες μας αναγράφουν έκαστη την προέλευσή τους.
 

Η αναπαραγωγή-αντιγραφή άρθρων μας επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση που θα αναφέρεται ως πηγή το ιστολόγιό μας με ενεργή παραπομπή (σύνδεσμο - link) προς τις σελίδες μας.

Κάντε κλικ εδώ αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.