Ένα βιβλίο για τη μαμά!

Κι όταν λέμε για τη μαμά..... εννοούμε για τη μαμά!!!
Όχι, αυτή τη φορά δε θα μιλήσουμε για βιβλία για τις μαμάδες που όμως το περιεχόμενο τούς να αναφέρεται στα παιδιά τους και πάλι.



Παρατηρώ ότι οι περισσότερες μαμάδες από όταν αναλαμβάνουμε αυτό το νέο μας ρόλο, πλέον όλα μας περιστρέφονται γύρω από αυτόν. Έτσι, βγαίνουμε για ψώνια και αντί για το υπέροχο νέο γυναικείο αξεσουάρ που βρίσκουμε μπροστά μας να μας κλείνει το μάτι -όπως το χαζεύαμε τις προάλλες σε εκείνο το περιοδικό-  τελικά γυρνάμε σπίτι με ένα όμορφο καπέλο για το μικρό μας. Πάμε στο βιβλιοπωλείο και αντί για το τελευταίο best seller μυθιστόρημα -που θα ήταν ότι πρέπει για τις ξάπλες μας στην παραλία- εμείς βρισκόμαστε στο ταμείο με ένα βιβλίο συνταγών για πάρτυ! Είμαι σίγουρη ότι όλες σας το ζείτε αυτό, άλλες σε μεγαλύτερο και άλλες σε μικρότερο βαθμό.

Και κάπου εδώ, έρχεται και μια δική μου ανάλογη σκέψη.... Είναι γεγονός ότι από όταν έμεινα έγκυος δεν έχω καταφέρει να διαβάσω κανένα άλλο βιβλίο πέραν των μαμαδοσχετικών. Ω ναι, ξέρω, νιώθω, βιώνω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πιο χαρούμενη από ποτέ τη νέα -και πιο πλήρη είναι η αλήθεια- ζωή μου, όμως γιατί να μην μπορώ να βρω το χρόνο και τη διάθεση να ρίξω, έστω και για λίγο, τη σκέψη μου και το μυαλό μου και σε κάτι άλλο που με ευχαριστούσε τόσο πολύ μέχρι πριν λίγα χρόνια και το απολάμβανα στο έπακρον; Και κάπου εδώ...... πέφτω τυχαία στο ίντερνετ πάνω στις τελευταίες καλοκαιρινές κυκλοφορίες μυθιστορημάτων που αναμένεται να κατακλύσουν τις παραλίες και να γίνουν τα επόμενα best seller των αγαπημένων Ελλήνων συγγραφέων των τελευταίων χρόνων. Και βάζω έναν στόχο, να καταφέρω μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες να διαβάσω τουλάχιστον έναν από τους παρακάτω τίτλους των εκδόσεων Ψυχογιός, που κάνουν ήδη θραύση. Εσείς τι λέτε, θα τα καταφέρετε;


Νέες Κυκλοφορίες -  Best Sellers 2015 

Λένα Μαντά, Χρυσηίδα Δημουλίδου, Ρένα Ρώσση - Ζαϊρη / Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

 to mati tou vorra








 λενα μαντά







 στην αγκαλια του ηλιου




Το παραπάνω άρθρο,
γράφτηκε από τη mama-Irini και πρωτοδημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα topaidi.gr



Σας άρεσε το άρθρο μας; Διαδώστε το!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


***Aν διαβάζετε από κινητή συσκευή και δε βλέπετε το ειδικό πλαίσιο παραπάνω, για να γράψετε το σχόλιό σας, πατήστε
"προβολή έκδοσης ιστού"


**Τα κουμπία "απάντηση" και "προσθήκη σχολίου" δε λειτουργούν προσωρινά.
Χρησιμοποιείστε απευθείας το κουτί σχολιασμού από κάτω.